Skip to main content

Wie zijn wij

Na jaren timmermanservaring te hebben opgedaan, startte Theo Roes in 1980 met Timmerbedrijf Th. Roes. In een lege schuur – naast de Breedenbroekse boerderij waar hij woonde – plaatste hij de benodigde machines en ging aan de slag. Nu, ruim 40 jaar later, is er veel veranderd. Er is een grote hal met geavanceerde machines bijgekomen en niet Theo, maar zoon Remko zwaait de scepter. Wat onveranderd is gebleven: de hoge kwaliteit, de Achterhoekse nuchterheid en het streven naar altijd tevreden klanten.

Oog voor detail en duurzaamheid
Wat uw wens ook is, wij kunnen het maken! Onze fabriekshal is uitgerust met de modernste machines en ons deskundige personeel heeft oog voor detail. Ook duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. Vraag naar onze FSC® en PEFC- gecertificeerde producten.

                         

Bij Timmerbedrijf Roes leveren we ‘Concept I’, ‘Concept II’, en ‘Concept II+’ -producten, waardoor u de mate van afwerking zelf kunt kiezen.

Concept I
Het product is enkel voorzien van grondverf. Binnen een half jaar na levering moet u het product zelf voorzien van een voorlak- en aflaklaag.  

Concept II
Het product wordt naast de grondverf, ook voorzien van een voorlaklaag. Het product is tijdens de bouwfase goed beschermd. Binnen 18 maanden na levering moet de aflaklaag zijn aangebracht.

Concept II+
Het product wordt naast de grondverf en voorlaklaag, ook voorzien van een aflaklaag. Tevens wordt in de fabriek het g l a s aangebracht. Hiermee beschikt u over de beste kwaliteit die in een volledig geconditioneerde ruimte door vakmensen compleet kant en klaar wordt afgewerkt. Heeft dit uw interesse, vraag dan naar onze onderhoudsvoorschriften.

Portfolio

Hegeman woningen Klomps

Sporthal Ede Rots

WAM Van Duren